Introductie MOTIV™ Digitale Microfoons

MOTIV Digitale Microfoons, Micro numérique

Gewoonlijk betekende het omschakelen van XLR microfoons naar plug-and-play connectiviteit een significante vermindering van de geluidkwaliteit. De nieuwe MOTIV™ digitale microfoons richten zich op deze problematiek. Als je op zoek bent naar draagbare plug-and-play connectiviteit, met een hoge geluidskwaliteit, ontdek dan volgende producten.

MOTIV™ producten zijn beschikbaar in de Benelux vanaf deze zomer 2015…

MOTIV Digitale Microfoons, Micro numérique

MV88

iOS Digitale Stereo Condensator Microfoon

Ontworpen om onderweg heldere, stereo audio-opname van hoge kwaliteit te maken.

Sluit de MV88 rechtstreeks aan op een iOS-apparaat met de Lightning® connector. Het microfoon element is gemonteerd op een 90 graden scharnier met ingebouwde rotatie. Hierdoor is de microfoon flexibel te richten, zelfs bij het opnemen van een video.

Krijg toegang tot vijf vooraf ingestelde modi voor stem en instrumenten met behulp van de ShurePlus™ MOTIV™ Mobile Recording App. Met de app is het ook mogelijk om real-time gain, stereo breedte en EQ aanpassingen te doen.

MV88 MOTIV Digitale Microfoons, Micro numérique

MV88 Opname Digitale Microfoons, Micro numérique enregistrement

MV51

Digitaal Groot Membraam Condensator Microfoon

De MV51 is een complete opname oplossing met een opvallend vintage design. De MV51 bevat een hoofdtelefoonuitgang en een geïntegreerde kickstand, voor gebruik met een standaard microfoon voet of bureaustandaard.

Via het unieke touch panel heb je eenvoudig toegang tot instellingen voor gain, mute en hoofdtelefoonvolume.

De MV51 beschikt over vijf onboard DSP presets (spraak, zang, flat, akoestisch instrument & luid). Hiermee behaal je eenvoudig de beste resultaten in uiteenlopende situaties. Beschikbaar met USB- en Lightning®-kabel voor aansluiting op PC, Mac, Android-apparaten of Apple iOS-apparaten.

MV51 MOTIV Digitale Microfoons, Micro numérique

MV5

Digitale Condensator Microfoon

Ideaal voor het opnemen van muziek, podcasts of video chat toepassingen zoals Skype. De MV5 beschikt over drie onboard DSP presets (vocalen, flat & instrument) die de optimale instellingen bevatten voor vrijwel elke geluidsbron.

Luister real-time naar je prestaties dankzij de geïntegreerde hooftelefoon uitgang. Dankzij afneembare desktop stand is het mogelijk om de microfoon eenvoudig mee te nemen.

Ook de MV51 is aan te sluiten op PC, Mac, Android-apparaten of Apple iOS-apparaten.

MV5 MOTIV Digitale Microfoons, Micro numérique

MVi

Digitale Audio Interface

Sluit direct een standaard XLR microfoon of ¼ inch jack voor gitaar, bas of keyboard aan een iOS-apparaat, Mac of PC voor een audio-opname van hoge kwaliteit. De MVi is uitgerust met vijf ingebouwde DSP presets (spreken, zingen, flat, akoestisch instrument & luid). Neem de MVi overal mee naar toe dankzij het compacte design met het gemak van een professionele geluidsstudio.

Navigeer feilloos en real-time door instellingen (volume en gain) en functies dankzij het intuïtieve touch panel. Sluit de MVi aan op PC, Mac, Android- of Apple-apparaten.

MVi MOTIV Digitale Microfoons, Micro numérique

ShurePlus™MOTIV™

Mobile Recording App

De MOTIV™ iOS-app zit vol met slimme functies om onderweg kwalitatief goede audio-opname te kunnen maken. Ontworpen voor gebruik met MOTIV™ producten, pas real-time instellingen aan of deel bestanden direct via bijvoorbeeld e-mail en SMS. Uitgerust met vijf ingebouwde DSP presets (spraak, zingen, vlak, akoestisch instrument & Lluid), microfoon gain aanpassing, compressie, egalisatie en een intuïtieve stereobreedte controle die de polar pattern optimaliseert voor de geluidsbron en de omgeving.

ShurePlus MOTIV Recording  MOTIV Digitale Microfoons, Micro numérique

MOTIV™ is beschikbaar in de zomer van 2015.

Als eerste weten wanneer de producten beschikbaar zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief  en ontvang een e-mail wanneer MOTIV™ verkrijgbaar is in de winkel en online.

Vind meer info op onze websites:
www.shure.nl
www.shure.be

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s